Kategorier
Kroppen & sundhed

Sådan virker laser hårfjerning

Laser hårfjerning er en behandling, der bruger lasere til at ramme hårsækkens rødder. Varmen fra laseren beskadiger hårsækken, hvilket forhindrer håret i at vokse igen.

Laserhårfjerning er mest effektiv på mørkt, groft hår. Det kan bruges til at fjerne hår i ansigtet, på benene, armene, bikinilinjen og andre områder af kroppen.

Antallet af nødvendige behandlinger afhænger af den enkelte, men de fleste mennesker har brug for 4-6 behandlinger med 4-8 ugers mellemrum for at se væsentlige resultater. Behandlingssessioner varer normalt mellem 15 og 30 minutter.

Fordelene ved hårfjerning med laser

– Laser hårfjerning er en behandling, der bruger laser til at ramme hårsækkens rødder

– Varmen fra laseren beskadiger hårsækken og forhindrer, at håret vokser tilbage

– Laser hårfjerning er mest effektiv på mørkt, groft hår. Det kan bruges til at fjerne hår i ansigtet, på benene, armene, bikinilinjen og andre områder af kroppen

– Antallet af nødvendige behandlinger afhænger af den enkelte, men de fleste mennesker har brug for 4-6 behandlinger med 4-8 ugers mellemrum for at se væsentlige resultater. Behandlingssessioner varer normalt mellem 15 og 30 minutter

– Fordelene ved laser hårfjerning er bl.a. at kunne målrette specifikke områder med uønsket hårvækst og at få langvarige resultater.

Hvad du kan forvente under din behandling

De fleste mennesker rapporterer, at de føler en let knækkende eller stikkende fornemmelse, når laseren rammer hårsækken. Dette kan normalt sammenlignes med følelsen af et elastikbånd, der knækkes mod huden.

Efter behandlingen kan du forvente en vis rødme og hævelse i det behandlede område. Dette er normalt og vil aftage inden for et par timer. Du kan også opleve en vis skorpedannelse i det behandlede område, hvilket også er normalt. Disse bivirkninger vil forsvinde af sig selv inden for et par dage.

Laser hårfjerning anses for at være sikkert for de fleste mennesker. Der er dog nogle risici forbundet med denne behandling. Disse omfatter forbrændinger, ar, pigmentforandringer og infektion. Sørg for at tale med din læge om disse risici.

Hvordan du forbereder dig til din aftale

Sådan forbereder du dig til din aftale

Laserhårfjerning er en behandling, der bruger lasere til at ramme hårsækkens rødder. Varmen fra laseren beskadiger hårsækken, hvilket forhindrer håret i at vokse tilbage.

Permanent hårfjerning er mest effektiv på mørkt, groft hår. Det kan bruges til at fjerne hår i ansigtet, på benene, armene, bikinilinjen og andre områder af kroppen.

Antallet af nødvendige behandlinger afhænger af den enkelte, men de fleste mennesker har brug for 4-6 behandlinger med 4-8 ugers mellemrum for at se væsentlige resultater. Behandlingssessioner varer normalt mellem 15 og 30 minutter. hvad du kan forvente under din behandling De fleste mennesker rapporterer at føle en let krakelering eller sviende fornemmelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *