Kategorier
Ikke-kategoriseret

Hvad er et høreapparat?

Et høreapparat er en lille batteridrevet enhed, der forstærker lyden og hjælper mennesker med høretab med at kommunikere bedre. Der findes forskellige typer høreapparater på markedet, men de fungerer alle på samme måde: de opfanger lydbølger og omdanner dem til elektriske signaler, som derefter forstærkes og sendes til øret.

Høreapparater kan bruges til en række forskellige høreproblemer, herunder sensorineuralt høretab (SSHL), som er den mest almindelige form for høretab. SSHL skyldes skader på det indre øre eller hørenerven og kan være permanent eller midlertidig. Høreapparater kan også anvendes ved konduktivt høretab, som opstår, når der er en blokering i det ydre eller mellemøret, der forhindrer lydbølger i at nå det indre øre.

Hvis du overvejer at købe et høreapparat, er det vigtigt at rådføre dig med en høreapparatspecialist for at finde ud af, hvilken type høreapparat der er bedst for dig. Der findes mange forskellige typer høreapparater på markedet, og din høreapparatspecialist vil kunne hjælpe dig med at finde et, der passer til din livsstil og dine behov.

Hvad er de forskellige typer høreapparater?

Høreapparater findes i mange forskellige former, størrelser og stilarter. De tre hovedtyper af høreapparater er:

– Bag-øret-høreapparater (BTE): BTE-høreapparater er den mest almindelige type høreapparat. De består af et lille hylster, der sidder bag øret og et plastikrør, der forbinder hylsteret med øregangen. BTE-høreapparater er velegnede til alle typer høretab.

– Høreapparater i øret (ITE): ITE-høreapparater er skræddersyet til at passe godt ind i det skålformede område af dit ydre øre. De er mindre synlige end BTE-høreapparater, men er måske ikke egnede til personer med alvorlige høretab.

– ITC-høreapparater (In-the-canal): ITC-høreapparater er skræddersyet til at passe godt ind i din øregang. De er mindre synlige end ITE-høreapparater, men er måske ikke egnede til personer med alvorlige høretab.

Høreapparatteknologien er kommet for at blive – særligt i storbyen

Som bekendt er der mere larm i storbyen end andre steder i Danmark. Derfor er det vigtigt, at københavnere passer dog på deres hørelse. Hvis de får brug for et høreapparat i København, så er det i hvert fald en rigtig god investering til ens helbred. Et høreapparat i København behøver ikke at koste mere end andre steder, bare fordi det er i København, at høreapparatet er. Et høreapparat i København er en god investering til den københavner, der er godt op i alderen, hvor hørelsen ikke er, hvad den har været som før i tiden.
Læs mere her om høreapparat København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *